søndag 28. september 2014

Nå trenger du ikke å lure lenger - slik er et Scrap4fun-treff!

De siste dagene har vi fått noen henvendelser fra noen som lurer på hva som foregår på Scrap4fun-treff og hva det egentlig er.  Det kan vi jo ikke ha noe av, så da er det bare å sette i gang å fortelle!!

Enda mer fra Kaffefilter-utfordringen på Vår-treffet
 Vi lager treff for alle som driver med scrapping, enten det er på avansert eller helt nybegynner-nivå og uansett om du lager kort, albumsider, Project Life sider, eller hva som helst du kan finne på å lage av papir, lim og litt eller mye pynt. 

På treffet lager du det du selv vil og om du har lyst, kan du delta på utfordringene og aktivitetene våre. Vi har ingen konkurranser, kun utfordringer med trekningspremier – alle som deltar har like stor sjanse for å vinne. 



LØRDAG
Dørene åpnes kl. 09.00 og du kan komme når du vil etter det.  Bordet ditt er klart til deg og der ligger det et hefte med informasjon og en liten velkomsthilsen.

Det er masse inspirasjon og lærdom å hente ved å kikke på det andre lager, men har du lyst på mer, kan du melde deg på kurs. Så lenge det er plass, kan du være med på kurs selv om du ikke er med på treffet.  Du trenger ikke å være noen erfaren scrapper for å være med på kursene. Mer om kursene finner du lenger nede både i bloggen og på Facebook. 

Ellers bedriver vi dagen med å scrappe, skravle, le, få inspirasjon, slappe av, kose oss sammen med andre scrappere og kanskje utfordre oss selv litt – helt til dørene lukkes en time over midnatt.  Ønsker du å være lenger enn det, er du hjertelig velkommen til å bli utover natta eller hele natta for den saks skyld, for 50 kr ekstra. 

SØNDAG
Dørene åpnes klokka 09.00, og vi fortsetter der vi slapp dagen før.  Nye utfordringer og aktiviteter, men litt mindre enn på lørdag.  Denne dagen skal vi først og fremst kose oss med scrapping i noenlunde fred og ro.  Vi kan scrappe fram til klokka 16.00.  Da er det tid for pakking og rydding.  

NOEN PRAKTISKE TING
Kaffe, te og vaffelrøre med og uten gluten er tilgjengelig hele tiden.  Lunsj og middag kan du ordne selv, det er plass på kjøkkenet til alle som rydder opp etter seg. 

Når du melder deg på, kan du samtidig gi beskjed om det er noen du har lyst til å sitte sammen med.  Kommer du alene og ikke kjenner noen, passer vi på at du får sitte sammen med noen som kommer til å snakke med deg.   Treff er en kjekk måte å bli kjent med andre på. 

Hobbygarasjen og Scrappekjelleren er sponsorer på treffet og stiller med premier til utfordringene og aktivitetene.  Vi har butikk med og i tillegg til å handle ting du trenger, er det en god anledning til å kikke på hva som finnes på markedet og å stille spørsmål om det er noe du lurer på.

FREDAG
Så var det den fredagen da… Vi åpner dørene klokka 21.00, men vi lover ikke at alt er klart til det.  Det er mulig å komme for de som skal overnatte, for å rigge seg til eller scrappe.  Det skjer ingenting på fredagen, ingen utfordringer, ingen servering, men bordet ditt blir gjort klart til deg og vi svirrer rundt og ordner litt her og litt der.  Denne kvelden er det virkelig self-service.  Kjøkkenet er tilgjengelig.  Alle som kommer på fredag, må betale 50,- kroner enten de overnatter eller ikke, enten de scrapper eller ikke.

SÅ, du som nå har hoppet ned fra gjerdet – send påmelding til: jorunn1@rettsted.no med informasjon om:

-    når du vil være med (kr 400,- for to dager, 250,- for en)
-    eventuell overnatting og når, og om du ønsker å komme på fredag kveld eller være etter klokken ett natt til søndag (kr. 50,- pr kveld/natt)
-    kurs (betaling av kurs skjer direkte til kursholder på treffet)
-    hvem du vil sitte sammen med

Konto 3520 64 91149 innen søndag 19.oktober.  bare 7 plasser igjen!

søndag 21. september 2014

Høsten 2014 - Fargelegging med Promarkes og / eller Touch - Randi Lønseth

Dette har vi jobbet med i lang tid, faktisk i godt over et år, og da vi så hva Randi holdt på med da vi traff henne på Stordascrappen forrige helg, stod jubelen i taket! Her kommer det først litt praktisk informasjon og så skal Randi få presentere seg selv:

 

Kurs i fargelegging med Promarkers eller Touch.

Tid: Lørdag 1.november kl. 11.00
Pris: kr. 200,-
Varighet: ca 2 timer

Kort om kurset:
Dette er et kurs i fargelegging, ikke noe kortlagerkurs.  Du lærer fargeleggingsteknikker for stemplede motiver som igjen selvfølgelig kan brukes på kort.



Og dette sier Randi om seg selv:

Heisann!

Jeg heter Randi og er 36 år, har vært gift med Frank i 13 år, har tre katter. Født og oppvokst i Stavanger og bor der fremdeles.

Jeg begynte å scrappe litt for ca 5 år siden og har holdt på siden. Interessen min for scrapping har bare økt med årene. Nå lager jeg en del bursdagskort både til privat bruk og på bestilling, i tillegg til at jeg lager ca 60-70 julekort hvert år. Jeg har ingen spesiell stil, liker litt av alt, men tror kortene mine for det meste er CAS.



Mine første Promarkertusjer kjøpte jeg for ca 3 år siden og brukte de bare av og til. Men så oppdaget jeg Youtube og den fantastiske verdenen der, med alle sine tutorials og inspirerende videoer og jeg ble hekta på fargelegging.

Jeg har funnet mitt pusterom i hverdagen. Scrapping og fargelegging får meg til å slappe skikkelig av og "rømme" lit t fra den travle hverdagen:-)

Det lilla motivet er resultatet etter Stordascrappen :)

Mvh
Randi Lønseth

fredag 19. september 2014

Høsten 2014 - Lek og klæsj med Mixed Media - Kursholder: Arnlaug


Vi er kjempeglade for at hun kommer til oss for å holde kurs.  Vi kjenner flere som har vært på kurs med henne før, og de er fulle av lovord!  Gjett om vi gleder oss til dette!

Her er det Arnlaug skriver om seg selv og kurset sitt:

Illustrasjonsfoto lånt fra Arnlaugs blogg


Hei! Eg heiter Arnlaug og eg er 32 år og fra Stord. Her bur eg sammen med mannen min og to små snupper og valpen vår:-) Eg har holdt på med scrapping sidan 2008 og blir meir og meir hekta. Eg elsker denne hobbyen siden den er perfekt for og bevare minner samtidig som ein skaper kunst! Scrapping får meg til å slappe skikkelig av og "rømme" litt fra den travle kvardagen:-)


Eg lager stort sett LOer, men prøver meg litt på art-journaling. Project life sider og kort innimellom. Sidene mine er veldig varierte og eg har ingen "fast" stil. Eg blir inspirert av utrulig mange ulike scrappere og elsker og prøve ulike teknikker. Men eg må vel sei at dei sidene som er kjekkast å lage er dei i mixed-media stil. Det er så utrulig gøy å berre leke og klæsje uten at noko blir "feil".

Eg er så heldig og få væra med i fleire designteam. Eg er DT hos Project life Norge, The Color Room og CSI.

Bloggen min kan du sjekke ut her.

Lørdag kl 14.00

Så litt om kurset:

Siden det er mixed media som er det som ligger hjertet mitt nærast blir det ein LO i denne stilen. Det som er bra her er at dåke kan bruke mykje eller lite maling, blekk og andre medium, bruke sterke eller rolige farger - ja lage ei side som er DI! Eg ønsker ikkje at alle skal gå ut etter kurset med identiske sider, så eg lager til eit grunn kit og tar i tillegg med litt ulik pynt, masse sprayar og maling:-)

Gleder meg til å treffe dåke!

Kurs og demoer på Høstscrappefesten!

Mer fra kaffefilterutfordringen på vårtreffet.


Jippi!  Da har vi puslet sammen kurspuslespillet og vi kan by på forskjellige spennende ting. Bare stålsett dere, nå kommer det til å komme flere oppdateringer med kort mellomrom slik at dere skal få vite alt om hva som skjer.  Men først starter vi med en kort oversikt over kursene og demoene vi skal ha.






KURS 1: FARGELEGGING MED PROMARKERS OG TOUCH
 Lørdag klokken 11.00.

Ååå, dette har vi ventet på så lenge, ja så lenge..  Det blir det kurs i fargelegging med Promarkers og Touch med Randi Lønseth fra Stavanger.  Kurset varer i to timer.  Jorunn Elin og Berit har vært og sett på det Randi fargelegger, og dere kan virkelig glede dere!

KURS 2: LEK OG KLÆSJ MED MIXED MEDIA

Lørdag klokken 14.00

Dette er et annet kurs som flere har spurt etter.  Arnlaug fra Stord har sagt ja til å komme å lære oss om klissing og klassing og maling, spray og andre morsomme ting.  På kurset lager vi en layout, men teknikkene kan selvfølgelig brukes på kort også.  Mixed media.  Dette kurset er lørdag klokken 14.00.  Bare vent til vi viser dere hva Arnlaug lager!

PROJECT LIFE – EN ANNEN MÅTE Å LAGE ALBUM PÅ
Jorunn Elin og Berit demonstrerer hvordan man kan lage personlige og enkle eller mer avanserte albumer ved hjelp av plastlommer og enten ferdigtrykte eller selvlagde kort og annet pynt.  Dette er perfekt for kronologisk scrapbooking enten det er fra hverdagen eller fra ferier og andre begivenheter.  Dette er ikke noe kurs, kun en demonstrasjon som viser hva det går ut på og hvordan du kan bruke bilder og pynt. Og JA – det går fint an å kombinere med ”vanlige” layouter!

Vi kjenner at vi gleder oss utrolig mye nå!  Og psst – det er bare 15 ledige plasser igjen på treffet…..

To be continued..

mandag 15. september 2014

Når det rykker i klippefinge’n, bare heng deg på!

 Og henge deg på, det bør du virkelig gjøre nå! Over halvparten av plassene på treffet er tatt.  Vi har bare plass til 20 deltagere til!

Fra kaffefilter utfordring på Vårtreffet 2014


Jorunn Elin og Berit har vært på Stord på treff i helga, og der fikk vi trigga treffgenet… så nå gleder vi oss enda mer til Høstscrappefest på Kolnes. 


Det er forresten ikke bare inspirasjon vi har med oss fra Stord. Vi har også med oss en kursholder som vi har lett lenge etter.  Endelig har vi funnet noen som vil holde kurs i fargelegging med Promarkers og Touch hos oss.






Vi kommer tilbake med mer informasjon i løpet av kort tid, men de som har skikkelig rykninger i fargefinge’n nå, kan veldig gjerne sende oss en melding slik at vi får en viss oversikt over interessen før vi gjør nærmere avtale med kursholder.

Dette er ingen påmelding, så alle må bekrefte at de fortsatt vil være med når påmeldingsinformasjonen blir lagt ut!

Følg med, følg med!  Her gjelder det å ikke gå glipp av noe! Dette blir bare bedre og bedre!

søndag 7. september 2014

Overnatting på fredag

Kjempekoselig og flott layout som ble laget på vårtreffet 2013.




 
Om en uke pakker Jorunn og Berit baggen og sovesakene og drar på scrappetreff, en liten måned etter det tar vi med oss Trude også…  Vi elsker overnattingstreff og er kjempeglade for at nå går det an å overnatte når vi arrangerer treff.  Vi har allerede planlagt fargen på pysjen!  


(Psst...  Vi vet ikke hvem som har laget denne fine layouten som ble levert inn på en av våre utfordringer.  Vet du?)






Overnatting på treffet på Kolnes koster kr. 50,- pr natt og påmeldingsfristen er den samme som selve treffet.  Har du meldt deg på treffet uten overnatting, kan du etterpåmelde deg og betale fram til påmeldingsfristen går ut.  Det er dårlig med senger og myke dyner, så det må du selv sørge for.  Sannsynligvis er det dårlig med enkeltrom også, vi fordeler soveplasser så godt vi kan og slår oss ned der det er plass.  Men dusj har vi, for dem som trenger det!  Hvis ingen sover der da… 

Det er mulig å komme fredagskveld, men vi vet ennå ikke helt når vi får overta lokalet. Vi skal rigge til og få inn butikken før vi åpner dørene for andre.  Det er ikke noen organisert aktivitet på fredag, og ønsker du å komme på kvelden MÅ du melde deg på og betale for overnatting.

Nå kjenner vi at vi gleder oss!

onsdag 3. september 2014

Lurer du enda?

Sitter du nå på gjerdet og dingler med beina og lurer på hva i alle dager som foregår på et scrappetreff eller trenger du å bli minnet på hvorfor du absolutt ikke bør gå glipp av høstens treff?

Fra Hurtigscrap-utfordringen på vårtreffet: Bruk kaffefilter!
Tenkt deg en hel helg alene uten mann og barn, hunder og katter eller hus som roper om noe som må gjøres!  Du får ikke en gang tid til å tenke på jobben eller sjefen, du kan bare dykke inn i din egen lille eller store verden av hyggelig damer, papir, lim, dill og dall og fjas og hygge og alvor om hverandre.

Din lille verden er bordet du har fått tildelt og som du kan ha så ryddig eller så rotete du vil. Her rigger du til som du vil og du kommer og går som du selv vil uten at du risikerer at noen ommøblerer det mens du er borte. 

Den store verden er full av hyggelig damer, vafler, kaffe, inspirasjon, utfordringer som passer for alle, aktiviteter som du selv bestemmer om du vil være med på, gode samtaler, overfladiske samtaler, latter og moro og muligheter til å bli kjent med nye mennesker.

Om ikke det var nok, så får du haugevis med timer til å scrappe på, eller til å rusle rundt og se på andre som scrapper og ting andre har scrappet.  Kanskje får du med deg en liten premie eller fem også?  Skal ikke se bort i fra det, vi er rause med sånne ting.  Du trenger ikke en gang å gå hjem for å sove!  Du trenger for så vidt ikke å sove i det hele tatt – uten at vi anbefaler akkurat det da.  Men du kan ta med deg en madrass, sovepose og tannbørste og slå deg ned for natta for bare 50 kroner pr natt.

Tenk å kunne sitte og scrappe og oppdage ut at du mangler akkurat det arket eller den pynten, og så bare kunne tusle bort til scrappebutikken i sokkelesten og finne akkurat det du trenger!

Vi kjenner at vi gleder oss bare ved tanken!

Og vi gleder oss til å se deg også enten du har vært med før eller ikke, enten du er en helt ny scrapper eller en skikkelig erfaren en!