tirsdag 28. oktober 2014

Veiforklaring og program for helga.

Påskeutfordring fra vårtreffet


Da er det ikke lenge igjen!
Vi gleder oss skikkelig nå, og det håper vi at du gjøre også.

Opptellingen i går viser at vi har 4 ledige plasser på treffet og to ledige plasser på Mixed Media-kurset til Arnlaug.

Dersom du er raskt, kan du få være med!

Veiforklaringen er enkel:  Fra E134 tar du av mot Kolnes,  og derfra kjører du Skreveien helt til du ser skiltingen mot Kolnes Grendahus.  Adr. er Stølane 2, Kolnes, Karmøy Kommune.


Program for helga

 Fredag 31.10

21.00 – Dørene åpnes for dere som kommer på fredag.
21.00 --> Vi fortsetter å gjøre klar til i morgen og når vi er ferdige med det scrapper vi litt.  Dere andre kan scrappe så mye dere vil så lenge dere vil.

Lørdag 01.11

09.00 - Dørene åpnes
10.30 – Velkommen, trekning av dørlodd
11.00 – Kurs i fargelegging med Randi
14.00 – Kurs i Mixed media med Arnlaug
14.30 – Vi tar i mot pizzabestillingene
20.00 – Pizzalevering
22.00 - Innlevering av utfordringer, trekning.
01.00 - Dørene stenges for dem som ikke skal overnatte, vi andre fortsetter så lenge vi orker

Søndag 02.11

09.00 - Dørene åpnes
10.00 – Velkommen, trekning av dørlodd
12.00 – Innlevering av utfordring nummer 1, trekning 12.20 – Bingo
14.00 – Innlevering av andre utfordring, trekning 15.00 – Butikkene stenger
16.00 – Tid for å pakke og rydde

søndag 26. oktober 2014

Er du klar til å begynne å pakke? Det er ikke lenge igjen nå!

-Scrappesaker trenger vi vel ikke å nevne, men noen andre ting som det kan være lurt å tenke over er:


-Det blir i alle fall én utfordring som går ut på Project Life / Lommescrapping. Om du vil kan selvfølgelig planlegge og skrive ut bilder i den størrelsen du ønsker, men det går fint an å kutte til bilder selv. Du trenger bilder i størrelsen max 6” x 4” og / eller 3” x 4”og de kan veldig gjerne ha noe med familie å gjøre… Andre ting trenger du ikke å planlegge, vi er forholdsvis romslige når det gjelder utfordringer. Bildet som er lagt ut her er kun en illustrasjon for å vise litt om bildelstørrelser!





- Det er kaffekopper og drikkeglass på Huset, men begge deler er ganske små, så det kan være en ide å ha med et eget krus og ev. drikkeflaske. Personlig foretrekker jeg termoskrus med lokk, både for å holde på varmen og ikke minst minimalisere sjansen for å søle kaffe på scrappebordet.

  - Temperaturen i lokalet tør vi ikke å si noe om. Vi var innom i går og sjekket og det kjentes ikke så galt ut, men vi vet aldri helt sikkert hvordan det blir når man skal sitte i ro en stund. Uansett er det alltid lurt å ha med et teppe, om ikke annet enn til å sitte på, gode innesko, ulltrøye og kanskje et par ull-lubber? Det er bedre å kle litt av seg enn å fryse.

- Det er ”vanlige” plaststoler i lokalet – helt greie å sitte på, men et teppe eller en pute til å sitte på kan kanskje være godt å ha. Vi skal tross alt sitte noen timer.

- Innesko / tøfler eller hva du nå vil gå i inne – bortsett fra utesko, for det er det ikke lov til å ha på seg inne i hallen. Da blir det renere og triveligere for oss alle. Deilig å slippe å sitte hele dagen med utesko på også.

Fra Scrappekjellerens utvalg av PL-produkter på vårtreffet.




- Kontanter for dere som skal på kurs. Både Hobbygarasjen og Scrappekjelleren har kortautomat, men det er ikke Internett på huset, så foreløpig er vi usikre på om det vil fungere.








- Mat og drikke! Det er noe kjøleskapkapasitet på huset. Dersom det blir trangt om plassen, prioriteres plass til mat framfor plass til brus. Litt godt av et eller annet slag, er heller ikke å forakte… For ikke å snakke om best mulig humør! Men har du ikke nok humør, så ikke fortvil, det kan godt hende at noen deler litt på treffet!

- Strøm!! Her må vi ta litt forbehold, vi er tross alt på en ny plass. Men de som trenger strøm til maskiner etc, må selv ta med skjøteledning. Det ser ut til å være godt med kontakter, men de er høyt oppe på veggen så man trenger en lang ledning. Blir det problemer, lager vi et eget bord til elektriske duppedingser så får vi heller bevege litt på oss når vi trenger slike ting. Det er jo både sunt og sosialt det.

-Når det gjelder lys, kan du godt ta med eget lys pluss ledning om du har. Skulle det vise seg at det ikke er nok strøm, får vi dele etter beste evne. Første gangen i et nytt lokale, må det dessverre bli litt prøving og feiling.

-Og ikke glem å lage navneskiltet som vi pratet om i går da! (Det er selvfølgelig helt frivillig)

Vi sees snart!

lørdag 25. oktober 2014

En utfordring mens vi venter




Om en uke i dag er vel de fleste av oss godt i gang enten med å scrappe, skravle med de andre, handle litt, spise vafler eller å kikke rundt og noen er på kurs!

Eksempel fra Jorunn Elin.



Til dere som har problemer med å holde Scrappefinger’n i ro en hel uke til, kommer det ut utfordring:


LAG ET NAVNESKILT






2 eksempler fra Trude



Oppskrift:

Skiltet kan være max 9 cm bredt og 6 cm høyt, da passer det akkurat i plastlommen du får utdelt på treffet.  Det trenger ikke å være helt flatt, for det blir ikke laminert, men det er selvfølgelig begrenset hvor tykt det kan være.  Bortsett fra det, er det eneste kriteriet at fornavnet ditt skal stå der.  Alt annet bestemmer du selv.










Sammen med plastlomma til navnetaggen får du et lodd, og så trekker vi en liten premie i løpet av treffet.  Det hadde vært knallkjekt om alle hadde sitt eget hjemmelagete navnskilt for det er en del nye ansikter denne gangen!

Vi er i full gang med nedtellingen nå!  Gleder oss bare mer og mer!

fredag 24. oktober 2014

Vi har vært på innsamlingstur!


Vi liker utfordringer og aktiviteter og premier!  Vi har litt nytt og mest gammelt på lager, for nå føler vi har vi har begynt å lande på det vi liker å holde på med.  Å JA, vi har skjønt at vi ikke kan arrangere treff uten bingo, så slapp av! Det blir Bingo på søndag. Du er med på det du har lyst til å være med på!

Apropos å ha lyst til å være med på det du har lyst til – det er fremdeles noen ledige plasser på Mixed Mediakurset til Arnlaug.

Et lite glimt fra Hobbygarasjen på forrige treff.


Så tilbake til saken:  Jorunn Elin har vært hos Hobbagarasjen og Karin Lovise sponser premier til flere av utfordringene og aktivitetene!

Berit har vært på Scrappekjelleren og fått med seg godt med premier fra Camilla og en fin pakke fra Storyteller. 






Trude har vært helt i Stavanger og fått med seg lekre stempler fra North Star Stamps.  Margareth har kommet med nydelige ark fra Maggi design – bare gled dere!  Og vi har en del igjen av alle stemplene som vi fikk fra Norsk stempelglede i vinter.  Alt skal ut! Pluss litt til!

Alle som lager noe på treffet, har sjans til å vinne, og deltar du i tillegg på noen av utfordringene, har du enda større sjanse.  Vi har utfordringer som burde passe for de fleste.

Sponsorene våre er viktige for oss!  Vi er så fornøyde med å ha de lokale scrappebutikkene med oss på lag!  Ta vare på dem for treff ville vært så mye kjedeligere uten! 

I morgo i morgo, men ikkje i dag…  da kommer det en bitte liten utfordring til deltagerne våre, så følg med!

onsdag 22. oktober 2014

Litt mer informasjon om Høstscrappefesten på Kolnes 1. og 2. november

Da er det jammen meg tid for å komme med litt mer detaljer om høstens store begivenhet sett med våre øyne!  Vi må innrømme at vi er litt spente på de nye lokalene, men vi tar med oss alle de gamle erfaringene, så til sammen skal det nok bli bra uansett!  Vi gleder oss skikkelig!!!

Fra Tag-utfordringen på Vårtreffet.
En person har dessverre måtte melde avbud, så det betyr at du og et par-tre til som fremdeles sitter der på gjerdet og dingler med beina, kan taste inn en melding fort som svint og si at dere vil være med:  jorunn1@rettsted.no Konto 3520 64 91149 

For de som har avtalt at de kommer på fredag, åpner dørene klokken 21.00.  Vi har ikke noe spesielt opplegg for fredagen og det eneste vi kan si at er klart til deg til klokka ni, er bordet ditt.  Offisielt åpner treffet klokka ni lørdags morgen!  For de som ikke skal overnatte, stenger vi dørene klokken 01.00 natt til søndag og åpner igjen klokken ni.  Vi kan scrappe fram til kl 16.00 søndag ettermiddag. 

Hobbygarasjen flytter mesteparten av butikken opp til oss og er åpen fra lørdags morgen til søndag kl 15.00.  Der kan du få kjøpt det meste av det du trenger av scrappeting.  Scrappekjelleren er også med oss og har med seg et utvalg av Project Life produkter samt Touch tusjer.  Dette med butikkene skal vi komme tilbake med i løpet av uka.

Det er kaffe og te og vaffelrøre som alle kan forsyne seg av, ellers sørger du for maten selv.  Vi har gjort en avtale med Pizzabakeren om levering lørdagskvelden for de som ønsker å bestille pizza.  Da tar vi opp en felles bestilling litt utpå dagen.  Det er matbutikk på Raglamyr, retning Haugesund sånn omtrent 7-8 minutter å kjøre.  Der finnes det også kjøpesenter, Biltema og et godt utvalg i andre butikker.  Til Haugesund sentrum er det omtrent 15 minutter å kjøre.

Du får et bord som er ditt hele treffet og du kan komme og gå som det passer deg.  Det er en selvfølge at ingen rører tingene dine når du ikke er der, men du forlater det på eget ansvar.  Vi har vært på mange treff og dette er det åttende vi arrangerer selv og det har aldri vært noen problemer, men det kan være et tips å sette navn på litt store ting som flere kan ha, så slipper man å lurer på hvem som eier hva. 

Når det gjelder overnatting, må alle ta med sin egen madrass og alt annet en trenger for å sove.  Vi har våkne nattevakter og overnattingsplassene fordeles etter beste evne. 
Vi kommer med mer utfyllende informasjon i dagene fram mot treffet. Det gjelder både butikkene som er med oss, aktiviteter, program for treffet, litt praktiske ting, noen lure tips for pakking osv

To be continued….

søndag 19. oktober 2014

Du kan fremdeles få være med på treffet! Meld deg på nå!




Nå er det snaue to uker igjen til treffet og påmeldingsfristen / betalingsfristen er i morgen, mandag! Responsen har vært over all forventning og vi har bare 3-4 ledige plasser igjen på hele treffet og noen plasser på kurset med Arnlaug (Mixed Media).






På søndag har vi noen ekstra ledige plasser, så har du lyst til å bare være med kun søndag, koster det kr. 200,- Søndag blir en roligere dag enn lørdag, og en kortere dag, men det er fremdeles utfordringer og premiering og ikke minst - det er bingodagen! Dørene åpnes klokken 09.00 om morgenen og vi kan sitte fram til klokkan 16.00. Da er det på tide å begynne å pakke sammen!

Vi gleder oss til treff! Bli med du også!!

søndag 12. oktober 2014

Jorunn Elin har vært på kurs med Arnlaug i helga!

Og hun var fra seg av begeistring!  Helt sant!  Trude og Berit beundret resultatet og ble bare enda mer fornøyd med valget av kursledere til Høstscrappefesten.

 

























Først litt kliss og klass og lek med forskjellige typer pynt og flytende medier, og så det ferdige resultatet til slutt.  Du lærer nye teknikker eller får repetert gamle, alt etter hvor mye mixed media du har jobbet med før.  Og du lærer å kombinere forskjellige teknikker på en måte du kanskje aldri har tenkt på at går an å kombinere dem på!



Dessverre ble fargene på dette bildet dårlige, fotolyset var ikke det beste, men her kan dere i alle fall se litt nærmere på detaljene.

Selv om dette er en layout, er dette teknikker som passer like godt til å bruke på kort og andre ting.

Vi har noen ledige plasser på kurset som holdes lørdag klokken 14.00 og koster 400 kroner.

Vi tar i mot påmeldinger til det blir fullt!  Betaling skjer direkte til kursholder på treffet.

Bli med, for dette blir knallkjekt!





Mer informasjon finner på Facebook eller i bloggen under "Kurs".

Etter en herlig scrappehelg på Scrappevaken på Bømlo i helga, gleder vi oss bare enda mer til å treffes på Kolnes og snaue tre uker!  Kun 6 ledige plasser på treffet, så ikke vent for lenge med å melde deg på der heller!


mandag 6. oktober 2014

Ledige plasser på Mixed media kurset!


Da må vi minne om Mixed Media-kurset som Arnlaug skal holde på høsttreffet vårt lørdag klokka 14.00, der er det noen ledige plasser! Det bør det jo ikke være for dette blir en knallkjekt kurs! Ikke glem å melde dere på!!