lørdag 13. juni 2015

Litt praktisk informasjon om treffet

Joda, det er lenge til - men tiden flyr fort og vips, så er det høstfarger og høstmørke og småsurt ute og herlig med scrappetreff inne!   Og da passer det godt, sånn rett før vi konverterer til sommermodus og ferie, å lekke noen viktige detaljer fra høsten Scrap4fun-treff. Det er nemlig ikke bare tiden som flyr, det gjør plassene på treffet også - allerede nå er mer enn 1/3 av plassene tatt.  

Fra Vårens scrappetreff på Kolnes
 Hvor og når?
Også denne gang er det Kolnes Grendahus som er plassen. Og endelig har vi fått det til!  Vi overtar lokalet så tidlig at vi kan åpne dørene klokka fem på fredag 30.oktober.  Da blir det scrapping, utfordringer og kurs.  Brit holder sitt første kurs fredag kveld. Eksakt tidspunkt har vi ikke satt ennå.


Lørdag og søndag åpner vi dørene klokka 09.00 og er du rask til å pakke, kan du scrappe til klokka fire på søndag. 

Kurs
Høstens kursholdere er Brit Svigum fra Egersund og Jo Firth-Young fra England.  Brit sine kurs vil bli holdt fredag kveld og lørdag formiddag, Jo vil holde sine kurs lørdag eller lørdag og søndag.  Ingen kurs vil kollidere med hverandre, så du kan bli med på så mange kurs du bare vil.

Priser på kurs og treff
Dessverre gikk ikke lotto-kupongen inn denne gangen heller...  så her er det du må betale for å bli med på moroa:
Treff + et valgfritt kurs + to måltider (fredag og lørdag):  Kr. 850,-
Treff + et valgfritt kurs:  Kr. 800,-
Treff: Kr. 450,-
Kun lørdag: Kr. 300,-
Kun søndag eller fredag: Kr. 200,- 
2 dager: Kr. 400,-
Kurs: Kr. 450,-  (Kr. 400,- for de som har kjøpt full pakke)

Mat

Det vil bli tilbudt et enkelt måltid fredag og lørdag kveld for kr. 50,- pr måltid.  Akkurat hva menyen blir, må vi komme tilbake til.  Ellers er det som vanlig kaffe, te og vafler tilgjengelig hele treffet.  Det er også mulighet til å lage seg noe mat selv.  Kjøkkenet kan brukes av alle unntatt den tiden vi trenger det til å gjøre klart til fellesmåltidene.  Vi har noe kjølekapasitet.

Overnatting
For deg som vil gjøre det enkelt:  Ta med det du trenger for å sove og vi finner en plass til deg en eller annen plass på huset.  Vi kan ikke garantere enerom, men en krok her eller der skal vi finne.  Begrenset antall plasser.  Overnatting på huset koster kr. 50,- pr natt.


Radisson Blu hotel
For deg som vil ha enerom eller ikke har lyst til å sove på medbragt madrass...
Vi har fått til en god hotellavtale med Radisson Blu hotel som ligger nydelig og fredelig til ved Karmsundet bare 12 minutters kjøring fra Kolnes Grendahus.  Her kan du få enerom til 600 kr natta, dobbelt rom til 800 kr pr natt og trippelrom til 1.000 kr pr natt.  Gi beskjed når melder deg på, så skal du få en rabattkode som skal bruke når du bestiller.
 
Vil du vite litt om treffet?
Du skal få vite masse etterhvert.  Men her er litt av det som foregår på treffet vårt.  Alle får sitt eget bord, derfor har vi begrenset med plasser. Bordet er ditt for hele den tiden du er påmeldt, så du kan komme og gå som det passer deg. Vi har et bredt spekter av utfordringer som alle har sjans til å vinne en liten premie på, enten du er nybegynner eller har scrappet i årevis. Vi har også butikk med oss!

Noen av bidragene som kom inn på vårens skissoppgave.

Slik melder du deg på
Send mail til jorunn1@rettsted.no. Gi beskjed om du kommer alene eller om det er noen du vil sitte sammen med.  Når du melder deg på, vil du få tilsendt kontonummer og annen nødvendig informasjon for å kunne fullføre påmeldingen.

Da er vi i gang!  Velkommen til nok et Scrap4fun-treff - det 10. i rekken!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar