mandag 24. august 2015

Uten mat og drikke duger verken helter eller scrappere...


På forrige treff testet vi det ut med dugnadskomiteen og noen deltagere som kom alene, og det var så vellykket at vi bestemte at på neste treff har vi lyst til at flere skal få bli med på spleiselaget.  Å spise sammen er både sosialt og hyggelig, og det er en enkel og rimelig måte å få mat på også.  For dere som heller vil ordne dere mat selv, er det selvfølgelig fremdeles et alternativ.  Det er også mulig å bestille pizza, men denne gangen må hver og en gjøre det selv, ev. avtale å gå sammen med andre.

FREDAG 30.OKTOBER

Meny: Lappskaus med pølser
Tid: Serveres fra kl. 18.00.  
De som skal på Kurs 1 med Brit Sviggum får forsyne seg og finne seg plass først.   Fordi kurslokalet er klart til kurs, kan vi ikke spise der inne, dermed må vi gå for flere bordsetninger. Vi spiser når det er ledig plass eller tar maten med oss inn til scrappeplassen om vi ikke orker å vente til det er plass ved bordet. 

LØRDAG 31.OKTOBER

Meny: Tacosuppe med diverse tilbehør
Tid: Serveres fra kl. 19.00 (med forbehold om at kurs 4 med Jo Firth Young er ferdig)
På lørdag bruker vi både kjøkkenet og kursrommet, så da kan ganske mange spise samtidig.  

PRISER

Pris pr måltid er kun kr. 50,-
Treff + 1 valgfritt kurs + 2 måltider kr. 850,-
Fullstendig prisliste og påmeldingsinformasjon finner du her.
Mat må forhåndsbestilles.

ANDRE MÅLTIDER

Alle som rydder etter seg, kan benytte kjøkkenet til å lage seg mat og til å spise på.  
Det er kjølekapasitet på huset for de som trenger det.  Blir det trangt om plassen, må brus og andre ting som ikke er avhengig av kjølekapasitet vike for mat.
Kaffe, te og vaffelrøre er tilgjengelig hele treffet.
"After Scrap": Vi byr på litt snacks i kurslokalet etter at utfordringene er trukket på lørdagskvelden.


GLUTENFRITT

Vi bruker Santa Maria produkter til tacosuppa, de er glutenfrie. 
Til lappskausen bruker vi Gilde Skinnfrie pølser som også er glutenfrie.
Vi har også glutefri vaffelrøre på et eget bord.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar