mandag 29. februar 2016

Timeplan for vårtreffet.

Fra en av høstens utfordringer.
 Her er de viktigste klokkeslettene for helgens treff.
(TIMEPLAN FOR HØSTEN 2016 BLIR LAGT UT NOEN DAGER FØR TREFFET)

Fredag
17.00 – Dørene åpnes
18.30 -  Velkommen, kort informasjon
19.00 – Fellesmiddag for dem som har bestilt begynner
20.00 - Kurs 2, Silje Kristin Aunan – «RØFT HERREKORT MED FLERE LAG»

Lørdag
09.00 - Dørene åpnes
11.00 – Kurs 1, Silje Kristin Aunan – «EN LILLA BOKS FRA A TIL Å»
15.00 – Kurs 2, Silje Kristin Aunan – «RØFT HERREKORT MED FLERE LAG»
19.30 – Fellesmiddag for dem som har bestilt

Søndag
09.00 - Dørene åpnes
12.05 – Bingo – husk å fylle ut bingobrettet på forhånd!
16.30 – Alle må være ferdig med å pakke – takk for nå og god tur hjem!


søndag 28. februar 2016

Generell pakkeliste til treff


Her er noen tips til ting du trenger på treffet og noe som kan være kjekt å ha:

- Scrappesaker. Skulle du glemme det, så har vi to butikker med oss: Hobbygarasjen og Scrappekjelleren. 

- Bordene er dekket med plast, men vi anbefaler alle å ha med seg et underlag til å jobbe på for å beskytte bordene.

- Pågangsmot og god humør til utfordringene.

- Drikkekrus/kopp/flaske med lokk.  Det er kopper på huset, men det er fryktelig kjedelig å søle kaffe eller cola utover scrappesakene.  Been there, done that…

- Et teppe, gode innesko og / eller ull-lubber og kanskje litt mer ull også.  Det er utrolig kjedelig å sitte å fryse.  Ærfaringsmessig er det litt kaldt på fredag fram til lokalet blir ordentlig varmet opp.

- Pute eller et teppe til å sitte på.  Vi har alltid det med oss på treff, uansett hvor vi er, så det anbefaler vi andre også.  Du sitter mange timer, så du kan likegodt gjøre det beste ut av det.

- Innesko / tøfler / sokker – det er ikke lov å gå inne med utesko.

- Mat, drikke og litt gosj.  Kaffe, te og vafler er tilgjengelig, og middag for de som har bestilt.  Resten må du ha med selv.  Ca. 10 min kjøring til nærmeste butikk.

- Både Hobbygarasjen og Scrappekjelleren tar bankkort.

- Ta gjerne med navnetaggen du lagte for noen treff siden eller lag deg en som du kan ha med.

- Lyset i salen ble skiftet høsten 2015, så nå er det ganske bra.  Har du med medbragt lys eller andre elektriske duppedingser, må du ta med deg skjøteledning / padde. Blir det for lite uttak til strøm eller vi får problemer med sikringer, må vi komme opp med en deleordning.  Men hittil har det gått fint.

- Har du det du trenger til kursene?   Sjekk egen liste som legges ut i god tid før hvert treff.


- Husk sengetøy om du skal overnatte, det kan være litt kaldt om natta. Ekstra ullteppe og / eller varmeflaske anbefales.

- Kan være lurt å sette navn på store ting sånn at du vet hva som er ditt om flere har det samme.

- Vi lager et grisebord til maling og spraying og ev. et til elektriske duppedingser om det blir behov.


- Noe behagelig å scrappe i.  Om det er gallakjolen eller pysjen spiller ingen rolle, bare det er noe du føler deg avslappet og fornøyd i.

lørdag 27. februar 2016

To nye sponsorer

Da har vi fått to nye sponsorer som sponser oss med premier på treffet.


Aksdal Bok & Papir holder til på Aksdalsenteret som ligger der E39 møter E134 omtrent 20 minutter før du kommer til Haugesund østfra.  I tillegg til vanlige bokhandlevarer, kan du finne scrappepapir, dies, stempler og forskjellig annen scrappepynt.  Tusen takk for at dere vil sponse oss!




Aksdal Bok og Papir forhandler bl.a varer fra Global hobby og kunst, og de har også sendt oss en pakke med premier.  Global hobby og kunst leverer kunstnermateriell, hobbymateriell, bøker og hefter til forhandlere rundtomkring i landet.  Sjekk nettsiden deres for å finne ut hvor du kan få produkter fra Global hobby og kunst og hva de leverer.  Sjekk også ut bloggen "Din fantasi".



De andre sponsorene våre er:


Kontaktinformasjon finner du HER.
Besøksadresse er Are Frodesvei 7B, 5518 HAUGESUND.  Butikkene har fast åpningstid tirsdag og torsdag fra 18.00 til 21.00. 
På treffet har Camilla med seg et godt utvalg av PL-produkter.  I butikken har hun et stort utvalg av ark og andre scrappeprodukter, ta kontakt om det er noe du ønsker å forhåndsbestille så kan hun ta det med til deg.




Kontaktinformasjon og nettbutikken finner du HER
Besøksadresse er Hovedgata 30, Kopervik (Karmøy).  Åpningstider er tirsdager fra 11-20, Torsdager fra 11-17 og lørdager i partallsuker fra 10-15.
Nettbutikken er under oppgradering, så ta konakt med Karin Lovise om det er noe spesielt du er ute etter.  Du kan også kontakt henne og forhåndsbestille varer om det er noe du vet at du trenger. Ellers har hun med seg hele butikken på treffet.




Kaboks er leverandør av lekre dies og stempler med norsk tekst, samt mønsterark.  Vår kursholder Silje Kristin Aunan er designer for Kaboks og har fått med seg premier til oss.




Vi er glade for at Kort & Godt enda en gang har valgt å sponse oss med premier .  K&G er et grossistfirma selger bl.a norske stempler og dies, mønsterark, blomster og blonder.  Begge våre butikker selger produkter fra Kort & Godt.


 TAKK TIL SPONSORENE OG BUTIKKENE VÅRE FOR AT DERE STILLER OPP.


fredag 26. februar 2016

Hva må du pakke til kurs og utfordringer?

Hva du trenger til selve treffet kommer senere, her kommer liste over hva du trenger å ha med til kurs og utfordringer.


HERREKORT-KURSET
- Mørk brun Distress Ink, Silje anbefaler Ground Espresso.
- Mange 3D-puter, ikke mindre enn 0,5 cm x 0,5 cm
- Skjærebrett
- Blyant
- Saks / kantskraper
- Tapetkniv
- Røffe bokstaver til å skrive hvem kortet er til, eller en linje oppå kortet når det er ferdig
- Våteservietter
- Underlag
- Lim, anbefaler Quick Glue fra Panduro
- Har du spesielle tannhjul, spiker eller skruer som du ønsker å bruke, kan du ta det med så viser Silje deg hvordan du kan bruke det.

BOKSKURSET

- Mørk brun Distress Ink, anbefaler Ground Espresso.
- Skjærebrett
- Preger til skjærebrettet
- Bonefolder (Falsebein)
- Saks / kantskraper
- Dobbeltsidig tape, en smal og en bred
- Blyant
- 3D-puter
- Våteservietter
- Underlag
- Avklippertang til blomstene
- Lim, anbefaler Quick Glue fra Panduro
- Har du en liten stansemaskins kan du gjerne ta den med så slipper man å vente i kø på at alle skal bli ferdige med stansingen.

Er det noen av verktøyene du ikke har trenger du selvfølgelig ikke løpe å kjøpe, vi kan helt sikkert komme opp med noe til utlån.  


TIL UTFORDRINGENE
Her kommer et lite hint, kanskje spesielt til layoutscrappere og PL-scrappere:  Vinter og vintersport er et av temaene vi har denne gangen.  Med litt ekstra fantasi og kreativitet kan du nok løse oppgavene uten slike bilder, men det kan være anledningen til å få scrappet dem.

Da er det bare å begynne å planlegge pakkingen og fortsette nedtellingen!

7 dager igjen!

torsdag 25. februar 2016

Til deg som ikke har vært på treff hos oss før, eller som har glemt hvordan det er...


Nå er det bare en uke og en dag til vi møtes på treff igjen, og vi gleder oss som vanlig utrolig mye.  Vi kommer til å fylle på med informasjon denne siste uka, og du kan også lese mer HER

Åpningstider
Dørene åpnes klokka 17.00 på fredag.  Med tanke på når vi får overta lokalet og arbeidstidene våre,

er det dessverre ingen utenom treffkomiteen og dugnadsgjengen som får komme inn før.

Sjauegjengen og vi trenger den tiden vi har til å få rigget til til.  Men klokka fem, slåes dørene opp og vi er klare til å ta i mot alle som står i kø på for å komme inn.  Kommer du langveisfra og er litt tidlig i området og ikke har lyst til å stå i kø på utsiden, kan vi anbefale Aksdalsenteret som ligger ca 10 minutter før Kolnes for dere som kommer fra Stavanger eller Amandasenteret som ligger 8 minutter før Kolnes for de som kommer fra byen.  Der er det butikker og kafeer og varmt og godt.


På søndag må alle ha pakket ferdig til kl. 16.30.  Da er sjauegjengen  klar til å rydde bort bord og stoler.


Alle får hvert sitt bord som er ferdig med navn, informasjonspapirer og en liten velkomsthilsen fra oss.  Ved inngangen til scrapperommet finner du en liste med hvor du skal sitte og du er selvfølgelig hjertlig velkommen til å spørre oss om du ikke finner plassen din.  De som skal overnatte i lokalet vil også få tildelt sin plass.


Hele komiteen pluss dugnadsgjengen sitter ved bordet som går langs veggen mot kjøkkenet og inngangen.  Der kan du henvende deg om det er noe du lurer på eller trenger hjelp til.  Det gjelder også om det er noe du lurer på i forbindelse med utfordringene og løsning av disse.  Butikkene våre, Scrappekjellern og Hobbygarasjen åpner når de er ferdige med å sette opp butikkene.  Vi setter pris på at Camilla og Karin Lovise får jobbe i fred mens holder på.  De får heller ikke kommet inn så tidlig at de kan få rigget ferdig før vi åpner.

Velkomstutfordring fra høst-treffet


Utfordringene våre er temmelig runde i
kantene og passer enten du scrapper kort, LO'er, PL eller andre ting.  Det er ikke så mye du trenger å vite på forhånd, men spesielt med tanke på bilde-scrapperne våre, kan vi si at vinter og vintersport er et av temaene vi har.





Det er kjølekapasitet på bygget, men vi har ikke noe stort kjølerom.  Vi må derfor dele på det vi har.  Det betyr at om det kan bli trangt om plassen i kjøleskapet, i så fall må drikkevarer, frukt og grønt og andre ting som ikke må ha kjøleskapstemperatur oppbevares andre steder.  Det finnes noen rom som er litt kjølige og om ikke sola steiker, kan jo bilen være et alternativ også.  Det pleier å gå helt fint!  Det serveres middag fredag og lørdag til dem som har bestilt på forhånd.  Andre måltider må du ordne deg selv.  Kaffe og te er tilgjengelig på kjøkkenet, det samme med vafler som du steker selv.  Det er både glutenfri og vanlig vaffelrøre. 

Nærmeste handleområde er på Raglamyr, 7-8 minutters kjøring retning Haugesund.  Der finner du Amanda kjøpesenter, OBS, Biltema, Jysk, Rema Staples, Bunnpris og flere andre butikker. Til Haugesund sentrum er det ca 15 minutter å kjøre. 

Det er ikke tråløst nettverk på huset.

Vi kommer til å følge opp i dagene som kommer med pakkeliste, hva du trenger til kurs, veiforklaring og andre ting.

8 dager igjen!!

mandag 15. februar 2016

Kun 4 dager igjen til påmeldingsfristen går ut!

Fra Velkomstutfordringen på høsttreffet



Nå er det bare noen få uker igjen til vårtreffet på Kolnes og det er bare fire dager igjen til påmeldingsfristen går ut.  Er du en av dem som sitter og dingler med beina og lurer på om du skal være med og hva du skal være med på, så er det absolutt tid for å gjøre noe med det.

Vil du være med på treffet, så er det kun få plasser igjen før det er fullt. Meld deg på nå!
Vil du være med på kurs, så er det noen ledige plasser, flest på boks-kurset.  Meld deg på innen påmeldingsfristen.

Har du meldt deg på, men ikke bestemt deg for om du vil ha mat på fredag og / eller lørdag?  Da må du bestemme deg innen påmeldingsfristen går ut.  Maten skal bestilles og forberedes, så kokken trenger tid til det.

Det begynner også å fylles opp med overnattere på bygget, så gi beskjed om du vil overnatte, for plutselig er det fullt.

Kort sagt:  Påmeldings- og betalingsfristen for vårtreffet på Kolnes er fredag 19.februar eller tidligere om det blir fullt.

Påmeldingen er bindende og treffavgiften må være betalt innen påmeldningsfristen har gått ut for at plassen ikke skal kunne bli gitt til andre.

Du kan melde deg på ved å sende mail til jorunn1@rettsted.no.  Da får du de opplysningene du trenger for å få meldt deg på og betalt treff, kurs, overnatting og mat.

Mer informasjon om påmeldinger og priser finner du HER

tirsdag 2. februar 2016

Vi gleder oss til treff!

Da har en stor andel av treffkomiteen, dugnadsgjengen og butikkene våre med medhjelpere vært på treff i helga. Noen har vært på Papirfesten i Stavanger og resten på Stordascrappen på Stord. Det har gjort at vi bare gleder oss enda mer til treff på Kolnes i mars.

(Nesten) ingenting er som å flykte fra den virkelige verden og inn en gymsal sammen med scrappesaker og masse hyggelig damer, mye inspirasjon, latter, gode samtaler og hvem vet, kanskje noe noen bekjentskap som man tar med seg ut når man et par døgn senere beveger seg tilbake til virkeligheten igjen.

Vi har noen ledige plasser både på treffet og på kurs. Blir du med? Sjekk bloggen vår eller les lenger ned på denne siden, så finner du alt du trenger av informasjon.